2021. aasta uus tafti etiketitrükimasin

tafti etikettide trükimasinad, tafti etikettide trükimasinad ...

tafti etikettide trükimasinad, tafti etikettide trükimasinad…

··· Madala hinnaga tekstiilitaft Kasutatud pöörlev etiketitrükimasin Tekstiilietikettide trükimasina tutvustus: ümmargused pudeli kleebised 1550 tafti etiketitrükimasina toodetele pakutakse tarnijatele müügiks saidil Alibaba.com, millest fleksotrükid moodustavad 16%, rõivas sildid…

Taffeta & Sartin Printing Machine | RK | Garment Label... - YouTube

Tafti ja Sartini trükimasin | RK | Rõivaste silt… - YouTube

JR-1531 Flexo etiketitrükimasin polüester-satiinile, puuvillasele lindile ja nailontaftile. Jukeboxi trükk. • 776 тыс. просмотров 11 месяцев назад. Pöörlev etiketitrükimasin. sri sastha.

Tafti trükimasin - Tafti trükimasin ... - ecplaza.net

Taftitrükimasin - taftitrükimasin… - ecplaza.net

Flexo etikettide trükimasin suudab sildipildi saavutada tugeva pesukindlusega. Selle seeria trükimehhanism on see, et tindist saab shazhou tekstiil, mis on viskoosivabrik, mis tegeleb trükkimise ja värvimisega 34 aastat. Peamised tooted on rayon challie, rayon serge, fu chun taft, puuvill…

Rõivaste taft Shartini trükimasin - kuumfooliumiga stantsimine ...

Rõivaste tafti shartini trükimasin - kuuma fooliumiga stantsimine…

Rõivaste kleeplindi etiketitrükimasin. Ainult uus. Meie hinnatud kliendid saavad meilt kasutada parima kvaliteediga stantsimis -reljeefset lõikamismasinat. Pakutava tootevaliku on täpselt välja töötanud ekspertide meeskond, kes kasutab kvaliteetset toorainet ja kaasaegset tehnoloogiat.

Flexo etiketitrükimasin 2+1-CAIYU trükiseadmed ...

Flexo etiketitrükimasin 2+1-CAIYU trükiseadmed…

Flexo etiketitrükimasin 2+1. Kategooria: Tekstiilimasinad. Masinad, mis töötavad tinti, jaotuvad aniloksrullidele ühtlaselt laiali ja liiguvad seejärel hinnasilindrile. Painduv fotopolümeerplaat võtab tindi kokku ja surub otse materjali pinnale.

Hiina taftitrüki silt, taftitrüki siltide hulgimüük ...

Hiina taftitrüki silt, taftitrüki siltide hulgimüük…

Hiina taftitrüki etikettide tootjad-hulgimüük 2020 kõrge kvaliteediga taftitrüki etiketitooted parima hinnaga sertifitseeritud Hiina siltide hulgimüüjatelt, etiketimaterjalide tootjatelt, tarnijatelt ja tehasest saidil Made-in-China.com.

179 Parim etiketitrükimasin - MK PRINTECS MACHINERY.

179 Parim etiketitrükimasin - MK PRINTECS MACHINERY.

Kasutatud silditrükimasinate tarnija Indias - MK PRINTECS MACHINERY. +91 9842985143 ja 7200729855. KLEEBISILTIDE TRÜKIMISMASINATE TARNIJAD INDIAS / MK PRINTECS MACHINERY- Mob +91 9842985143- YouTube.

Üldteave | PLMA | Private Labeli maailm

Üldteave | PLMA | Private Labeli maailm

PLMA 2021. aasta rahvusvaheline mess “World of Private Label” toimub Amsterdamis, Hollandis RAI messikeskuses ja sellel on üle 2000 eksponeeriva ettevõtte, sealhulgas ligi 50 riiklikku ja piirkondlikku paviljoni.

"Uus aasta 2021" 3D -mudelid printimiseks - yeggi

1920 “uusaasta 2021” 3D -mudelid. Iga päev uued 3D -mudelid üle kogu maailma. Teie otsing „uus aasta 2021” - 1920 prinditavat 3D -mudelit Klõpsake lihtsalt ikoonidel, laadige fail (id) alla ja printige need oma 3D -printerile

Etiketitrükimasin - 51 fotot - Äritarvete teenus

Etiketitrükimasin - 51 fotot - Äritarvete teenus

Siltide trükimasin, vektor. 193 meeldimist. Kasutatud etikettide trükkimis-, pakendamis- ja ümbertöötlemismasinate tarnija kogu maailmas konkurentsivõimeliste hindadega. Loo uus konto. Mitte praegu. Siltide trükimasin. Äritarvete teenus.

Automaatne ümmargune pudeli sildistamise masin kuupäevatrükimasinaga.

Automaatne ümmargune pudeli sildistamise masin kuupäevatrükimasinaga.

Trükimaterjal sisaldab plastkilet, erinevaid lamineeritud kile, alumiinium- / plastkile, paberit, paberit / plastist lehte, nahka, plasttooteid jne. Peamised tehnoloogiaparameetrid: kiirus 10–260 korda / min, astmeteta kiiruse reguleerimine Printimisala Üks rida: max .

Tere tulemast MK Printecs masinatesse, etiketitrükimasinasse ...

Tere tulemast MK Printecs masinatesse, etiketitrükimasinasse…

Etiketitrükimasinate tarnijad, rullvormid Etiketitrükimasinate tarnijad, Flexo Rotary Me impordime neid masinaid välismaalt ja müüme seda heas korras nagu uus brändimasin. MK PRINTECS MACHINERY tunneb trükimasinaid hästi ja meil on kogemusi üle 2…

photos.google.com

photos.google.com

Külastage veebisaiti Google Photos.

N -märk satiiniriba taft trükimasin lilledele ... - AliExpress

N -tähisega satiiniriba taftitrükimasin lilledele… - AliExpress

Odavad printerid, ostke kvaliteetne arvuti ja kontor otse Hiinast Tarnijad: N -tähisega satiiniribaga taftitrükimasin lillepoodi kasutades taft -digitaalset printerit Nautige tasuta kohaletoimetamist kogu maailmas! Piiratud ajaga müük Lihtne tagastamine.

3d Автоматический Настенный Принтер-китайская Настенная Ручка

3d Автоматический Настенный Принтер-китайская Настенная Ручка

Hiina Wallpen. Vertikaaltrükk, seinaprinter.

Mis on tafti kangas? Kuidas taft valmib ja ... - Meistriklass

Mis on tafti kangas? Kuidas valmib taft ja… - Meistriklass

Lõimega trükitud taft. Seda tüüpi siiditaftil on enne kudumist lõimelõngad trükitud, mis loob erinevate värvidega pastellmustri. See oli Prantsusmaal XVIII sajandil väga populaarne.

AVT | Täiustatud nägemistehnoloogia - masina nägemise kontrollsüsteemid

AVT | Täiustatud nägemistehnoloogia - masina nägemise kontrollsüsteemid

5 SEPT ETIQUETTE saavutab etikettide printimise täieliku täpsuse AVT prindikontrolli süsteemidega. AVT on ülemaailmne liider uusimate masinnägemissüsteemide rakendamisel printimis- ja teisendusprotsessidele. AVT prindikontrolli lahendused pakuvad täiustatud protsessikontrolli, kvaliteeti…

Etiketitrükimasin, ofsettrükimasin müügiks, ZONTEN ...

Etiketitrükimasin, ofsettrükimasin müügiks, ZONTEN…

Zhongte on professionaalne etiketitrükiseadmete tootja, mis on spetsialiseerunud ofsettrükimasina, kõrgtrükiga etikettide printimisele, tootmisele ja turustamisele. Pakume peamiselt ofsettrükimasinat, kõrgtrükisildi trükimasinat, paindetrükimasinat, lõikamismasinat jne ...

Pressdepo - Müük Kasutatud trükiseadmed ja trükimasinad.

Pressdepo - Müük Kasutatud trükiseadmed ja trükimasinad.

Osta ja müüa Kasutatud trükimasinaid Marketplace. Kasutatud offset- ja digitaaltrükimasinad. Osta ja müüa trükimasinaid-kasutatud graafikaseadmete müük kogu maailmas. Täna saadaval 6699 kasutatud masinat. Te pole sisse logitud.

Printful: On-Demand Print & Embroidery Fulfillment and Warehousing...

Printiv: tellitav printimine ja tikandite täitmine ning ladustamine…

Looge ja müüge veebis oma kohandatud disaintooteid tellitava printimisega. Registreeruge tasuta ja hakake kohandatud toodet oma kaubamärgi all müüma ilma varudeta.

Etiketitrükimasinate ostjad, müügivihjed, etiketitrükk ...

Etiketitrükimasinate ostjad, müügivihjed, etiketitrükk…

Me hoolime etiketitrükimasinast. Pls annavad meile selle masina jaoks kataloogi üksikasjad ja kuidas hind? masin, pöörlev stantsimismasin

Siltide trükimasin - Stock Foto © uatp12 #36944617

Siltide trükimasin - Stock Foto © uatp12 #36944617

Foto “Silditrükimasinat” saab kasutada isiklikel ja ärilistel eesmärkidel vastavalt ostetud autoritasuta litsentsi tingimustele. Pilt on allalaadimiseks saadaval kõrge eraldusvõimega kuni 3000 × 2000.

FABTECH 2021 - Chicago

FABTECH 2021 - Chicago

Uus kuu! Registreerimine avatakse aastal 2021. 2021 Kõne kõnelejatele avatud. Jagage konverentsil osalejatega oma teadmisi tehnoloogiliste edusammude ja loominguliste kontseptsioonide kohta.

Drugge Report 2021

Drugge Report 2021

Hambad kukuvad välja uuest sümptomist ... Maski trots jääb Big Sky Country'is tugevaks ... Tuhanded sportlased saavad teste, õed imestavad: Mida Nationi riiklik ülevaade NBC uudised new Republic New York NY päevauudised NY postitus NY korda NY korda wire new yorker newsmax ok!

Laadige alla 2021 prinditavad kalendrid

Laadige alla 2021 prinditavad kalendrid

Laadige alla 2021 ja 2022 igasugused PDF -kalendrid. Aasta, kuu, maastik, portree, kaks kuud lehel ja palju muud. Isegi ise teha. Laadige alla 2021. aasta prinditavad kalendrid print-a-calendar.com. < 2020 2022 >.

Siltide printimise teenused | Kohandatud trükitud pakendid | Paindlik ...

Siltide printimise teenused | Kohandatud trükitud pakendid | Paindlik…

Sunlea pakub etikettide printimise teenust. Saame teha kohandatud trükitud pakendeid. Oleme paindlikud pakenditootjad. Sunlea etikettide trükkimine Pärast enam kui 40 -aastast tegutsemist etiketitrükis ja teenindanud tuhandeid kliente.

Trükipress - AJALUGU

Trükipress - AJALUGU

Trükipress on seade, mis võimaldab massiliselt toota ühtseid trükiseid, peamiselt teksti raamatute, brošüüride ja ajalehtede kujul.

Registreeruge kollektsioonide eelvaateks, korraldage oma külastust, võtke ühendust ...

Registreeruge kollektsioonide eelvaateks, korraldage oma külastus, võtke ühendust…

Pitti Immagine korraldab salone ja korraldab rahvusvahelisi tegevusi elustiili, esitleb esitusviise ja toodab tooteid ning pakub uuendusi.

Lehtedega etiketitrükk - Intec Printing Solutions Ltd

Lehtedega etiketitrükk - Intec Printing Solutions Ltd

Lehtedega etiketitrükk. Rull -rulli siltide lõikamine ja viimistlemine. Printige laiale kandjale, sealhulgas paberile, kaardile, kilele, läikivale, sünteetilisele kandjale, polüesterpinnale, magnetile ja paljudele muudele!